ateliere

O intalnire interactiva cu Andreea Mihaela Stan, autoarea conceptului Zana Norilor, creată pentru copiii din scoli si gradinite. Un spectacol interactiv de introducere in conceptul norilor-emoţii.

Dialogul emoţionant si amuzant include proiectii, muzică, jocuri de rol precum si vizionarea scurt-metrajul artistic despre emotii: „Baiatul si baloanele”, un film emotionant care se vizioneaza exclusiv in cadrul acestor intâlniri.

Atelierul are durata de o ora. Copiii (dar și parintii prezenti) vor invata sa constientizeze mai bine sentimentele si starile prin care trec, sa le recunoasca, sa le denumeasca si mai ales sa le transforme. Fiecare dintre participanti va primi la sfarsitul intalnirii un pachet cu produse de comunicare emotionala Zana Norilor.

Un eveniment potrivit sfarsitului de semestru, de „1 iunie”, „Scoala Altfel”, momentului serbarilor de Craciun sau oricand in timpul anului scolar in special pentru scolile si clasele care organizeaza intalniri cu autori de carte sau au o bogata activitate extracurriculara.

Recomandat:
-grupelor mari  – gradinita
-claselor pregătitoare, I, II, III, IV și V de scoala.

Cerinte specifice pentru desfasurarea atelierului:
-Sala cu proiector si sistem audio.
-Numar copii: intre 10 – 40.

Contact: Andreea Mihaela Stan – tel. 0740077533,

e-mail: contact@zananorilor.ro

ateliere_4

 

ateliere_3

ateliere_2

ateliere_6