despre_zananorilor_1

 

Sunt Andreea Mihaela Stan, arhitect de profesie (absolventa Institutul de Arhitectura Ion Mincu 1996) si  regizor prin moftul ulterior (Universitatea Media, 2006) . Am proiectat, amenajat si construit locuinte sau interioarele lor, restaurante ori studiouri radio-tv, am scris si regizat cateva filme de scurt-metraj, am regizat voci si idei in publicitate si PR, am scris și desenat o multime de vise. Am avut o frumoasa experienta cu televiziunea (Prima TV) chiar cand eram mai mamică si mai gravidă: emisiunea ”Casa noastră”, 2004. Iubesc radioul, este locul in care am avut cele mai frumoase „servicii” sau „angajari”, si realizez emisiuni  de la 18 ani:

-Radio Contact – sub numele Andreea Ionescu, emisiunea „Pauzele de dimineata”, „Muzica pe sufletul tau” si multe altele (1990-2000)

-Radio Itsy Bitsy (2007)

-Radio Romania Junior  (emisiunea „Povestile Norilor”, anul 2012)

-Radio Seven, din 2015 realizez emisiunea Seven Heaven.

Predau arhitectura copiilor de scoala în cel mai frumos program opțional pentru scoli: „De-a arhitectura„.

Am învățat să zbor, precum era firesc pentru o Zana a Norilor. Alaturi de hăruitul instructor Daniel Dragomirescu am devenint pilot pe motodeltaplan în 2012 si prima femeie pilot pe gyrocopter din Romania în 2014. Am început sa cunosc norii de aproape.  Asta m-a implinit, deschizandu-mi aripile pamantesti în tot ceea ce fac

Conceptul ”Zâna Norilor” este parte din mine si este declarația mea de viață. Produsele de educatie emotionala pe care le creez sunt dedicate copiilor (starii de copil) și părinților (starii de parinte). Pentru ca exista și copii ne-copilariti precum si parinti ne-adultizati. Jocurile Zana Norilor ii ajuta si pe acestia sa isi regaseasca starea potrivita. Dar si Atelierele si spectacole Zana Norilor. Scriu si ma exprim precum îmi cântă „norii”. Cred în nesfârșita sculptură a sufletului. Sunt o arhitectă a viselor și un regizor al propriului zbor. Am inventat conceptul ”Norilor-emoții” în 2006 când, alături de copiii mei, am descoperit că lumea dinăuntru este Cerul fiecăruia.

Andreea Stan