ZanaNorilorSau le pui sub preș, undeva într-un colț, că tot nu se văd,  sunt doar aer, sunt invizibile, ce atâtea emoții?

Ar mai fi o varianta: să le ignori, ca pe praful așezat pe mobila albă. Nu îl vezi – nu e acolo. Ca pe praful din dulapul cu haine – toate hainele intră acolo curate, deci nu are cum sa fie praf pe vreun raft.

Și totuși există, ca să îl parafrazez pe Adrian Păunescu: și totuși există iubire, și totuși există praf de șters. Să le spunem emoții prin care nu am mai umblat, sperând să dispară odata cu timpul și cu faptul că le-am ignorat. Și unele chiar dispar. Altele, puternice, înrădăcinate bine în rafturile sufletului nostru se țin scai de noi și ne ocupă spațiul, ne împiedică să ne mișcăm sau să respirăm aer curat.

De aceea sărbătorile sunt despre curățenie. Atât în casă cât și în casa sufletului, acolo unde avem nevoie de aspiratoare puternice și câteodată veșnicii de timp să le putem ordona.

Sigur, e și greu și nici nu avem chef, pentru că uneori sărbătorile vin cu cel mai aglomerat program și, pentru unii, înseamnă mai multă alergătură decât distracție.

Aspiratorul pentru emoții

Dar tocmai pentru cei ”alergați” am creat Jocul Norilor-Emoții. Pentru părinții copleșiți de treburi. În egală măsură pentru cei mai liniștiți, pentru bunicii care au mereu răbdarea să afle ce e în sufletul copiilor. La fel de bine l-am creat pentru adolescenții care sunt atât de interesați în a afla ce și cum simte celălalt, pentru cine. Desigur, pentru toti părinții care au nevoie atât să se joace cu copiii lor cât și să afle cum s-au simțit la școală sau la grădiniță. Pentru cei care au prea des dialogul închis:

-Cum a fost la școală/grădiniță azi?

-Bine.

Punct. Trosc. Și s-a încheiat. Pentru voi cei care ați trăit prea des această experiență am creat  Jocul Norilor-Emoții. Cel mai simplu și mai spectaculos joc de comunicare emoțională cu care poți face transformări de emoții neplăcute. Sau împachtări de emoții plăcute. Să țină cât mai mult.

Este chiar aspiratorul de facut curat în emoții, aparatul electrocasnic pe care l-am inventat pentru fiecare casă.

Jocul Norilor-Emotii

Cu instrucțiuni în interior, jocul este bilingv româna-engleză. După 10 ani de când l-am inventat încă îmi provoacă puternice emoții, legături instantanee cu oamenii cu care îl joc pentru prima dată și surprize extraordinare de la copiii care mi se alătură. Dacă vrei o experiență specială cu ai tăi de sărbători, deschide pachetul Jocul Norilor-Emoții. Odată cu el vei deschide ușa către cele mai ascunse sertare și dulăpioare ale sufletului celuilalt.

 

Prinde Nori de Sărbători

Dacă te mai uiți prin magazinul meu on-line vei găsi chiar mai multe ”aparate electrocasnice” inventate pentru tine:  cărțile pentru copii și părinți, audio-book-ul Poveștile Zânei Norilor și familia de Perne-Nori.

Ca să îți fie și mai ușor, am creat luna aceasta 4 pachete-cadou cu ajutorul cărora am dorit să acopăr cadourile pentru copii de toate vârstele:

-Pachetul Moșului –  conține toate produsele de comunicare emoțională Zâna Norilor ale sezonului plus pernele-nori

-Pachetul Aniversar – pentru aniversarea prietenului copilului tău

-Pachetul Emoțiilor – toate cărțile și Jocul Norilor-Emoții.

-Pachetul Primul Pas – pachetul de început în conceptul Norilor-Emoții

Click și… spor la curățenie! 🙂

 

 

Pachetul Aniversar

Pachetul Emoțiilor